CENNÍK SERVISU na sezónu 2024 / 2025

MALÝ SERVIS

poskytnuté technológie malého servisu

  • Lyžiarsky servis Junior
    Brúsenie sklznice , kompletná úprava hrany, impregnácia voskom.
  • Lyžiarsky servis Dospelý
    Brúsenie sklznice , štruktúra kompletná úprava hrany, impregnácia voskom.
  • Snowboardový servis Dospelý
    Brúsenie sklznice na páse, úprava hrany a uhlovanie hrán na bočnom brusi.
  • Bežecký servis Dospelý
    Brúsenie sklznice, impregnácia voskom.
  • Voskovanie
    Voskovanie sklznice strojom, rovnako pri Malom aj Veľkom servise.

VEĽKÝ SERVIS

poskytnuté technológie veľkého servisu

  • Lyžiarsky servis Junior
    Malý lyžiarsky servis + oprava rýh nastavením hmoty.
  • Lyžiarsky servis Dospelý
    Malý lyžiarsky servis + oprava rýh nastavením hmoty.
  • Snowboardový servis Junior
    Veľký snowboardový servis pre snowboardy do 128cm.
  • Snowboardový servis Dospelý
    Malý snowboardový servis + oprava rýh nastavením hmoty.
  • Bežecký servis Dospelý
    Malý bežecký servis + oprava rýh nastavením hmoty.
  • Voskovanie
    Voskovanie sklznice strojom, rovnako pri Malom aj Veľkom servise.

PRED SERVISOM

PO SERVISE

Význam použitých technológií

  • Očistenie a oprava sklznice
    Ak je potrebné starý vosk očistíme. Skontrolujeme sklznice, a je potrebné, opravíme poškodené miesta sklznice. Nakoniec prebrúsime sklznice na brúsnom páse.
  • Brúsenie sklznice
    Po základnej oprave sklznice a jej prebrúsení musíme vrátiť sklznici jej klzké vlastnosti. Pre dokonalú rovinu a následné vybrúsenie novej štruktúry je potrebné prebrúsenie na brúsnom kameni.
  • Brúsenie hrán
    Po príprave sklznice musíme dodať maximálnu ostrosť. Základné uhlovanie bočných hrán realizujeme na brúsnych pásoch.Hrany lyží sa zvyčajne brúsia v rozpätí 87 – 89 ° , vylepšenie spodnej hrany sa obvykle prevádza v rozmedzí 0,4 – 0,8 °.
  • Impregnácia a leštenie
    Po kompletnom servise musíme sklznicu namazať a tým ochrániť jednotlivé póry sklznice. Pre najlepšiu absorbciu vosku je potrebné sklznicu zahriať. Sklznica sa nesmie prehriať.