prinášeme Vám to najlepšie

Značka Rossignol, ktorá vznikla v roku 1907, bola inšpirovaná horami už od svojho vzniku. Jej zakladateľom bol zanietený lyžiar Abel Rossignol, ktorý vytvoril prvé drevené lyže. Počas viac ako storočnej histórie sa značka stala symbolom inovácie a pokroku – od prvých drevených lyží, cez celokovové, až po lyže zo sklených vlákien. Rossignol stavia na skúsenostiach špičkových športovcov a dnes sa zameriava na vybavenie pre zimné športy, ako je lyžovanie, snowboarding a bežkovanie.

Rossignol, športová značka s viac než storočnou históriou, nesie slogan: „ikona minulosti, symbol súčasnosti.“ Od svojho vzniku sa táto spoločnosť stala priekopníkom v športovom vybavení a jej inovácie naďalej formujú trendy v priemysle. Športovci využívajúci produkty Rossignol neustále získavajú najprestížnejšie ocenenia na svetových podujatiach.

LYŽE ROSSIGNOL

Lyže Rossignol to je top kvalita od roku 1907. Ponúkame kolekciu pre výkonnostne orientovaných lyžiarov, ale aj pre úplných začiatočníkov. V každej modelovej rade si môžete vybrať lyže Rossignol podľa vašej úrovne a štýlu jazdy. Odporúčame vám lyže najskôr vyskúšať. Informujte sa o možnosti testovania.

Sme špecializovaný predajca značky Rossignol. Celý sortiment, za atraktívne ceny, si vyberiete priamo na našej predajni v Trenčíne. Radi Vám poradíme a pomôžeme s výberom.

TENISKY ROSSIGNOL –  HRTG RETRO 2.generácie

Nové, krajšie prepracovanejšie. To sú Heritage RETRO. Tenisky druhej generácie z dielne Rossignol. Pripomínajú nám históriu, dedičstvo značky Rossignol, ale majú nádych novoty a jedinečnosti.

Novučké a predsa s nádychom histórie, to sú HRTG Retro novej generácie. Snažia sa nás vtiahnúť do nostalgie a retro dizajn nám pripomína minulosť, komfort a pohodu. Podrážka s vložkou do päty bola inšpirovaná našimi lyžiarskymi topánkami. Vývojom a drobnými zmenami bolo dosiahnuté zlepšenie stability a odolnosti.

Trojfarebné pruhy vo francúzskej trikolóre nesmú chýbať ako silný odkaz na dedičstvo značky Rossignol. Podčiarknutie a inšpirované boli vnútorné vložky – priehybom lyží (camber), ktorý kopíruje klenbu chodidla. Táto nadvihnutá medzipodošva je z recyklovaného etylénu a vinylu.

Sme špecializovaným predajcom značky Rossignol. V našej predajni v Trenčíne nájdete kompletný sortiment za výhodné ceny. Radi vám pomôžeme s výberom a poskytneme odborné poradenstvo.